Agora MEDIA AGORA News
Căutare [avansată]
go
//Agora/Agora News/actual/ştiri 22 octombrie 2018
Agora News
Librăria
Librăria Byblos
agora ON line
agora ON Line [din galerie...]
ianuarie 2009
PC Rev
PC Rev
decembrie 2008
TIC Biz
TIC Biz
nr.215, 10 decembrie 2008
CPR
Channel Partner România
dec.2008
NET Report
Net Report
nr.dec.2007
agora news - sursa ta zilnică de ştiri în IT&C

Securitate în cloud cu soluţiile Enterasys

din data de: 08.09.2010

Hardware

Beia Consult anunţă alegerea solutiilor Enterasys pentru realizarea infrastructurii interne de cloud computing cablate şi wireless la compania de servicii financiare Stephens Inc. Compania financiară dezvoltă soluţiile Enterasys pentru a păstra securitatea şi disponibilitatea crescută a proceselor de afaceri esenţiale.

Enterasys, divizia de infrastructură şi securitate a reţelei din cadrul Siemens Enterprise Communications, a anunţat că Stephens Inc., o companie privată de servicii financiare cu sediul în Little Rock, Arkansas, a dezvoltat soluţiile de switching Enterasys din seria S drept nucleul 10G a infrastructurii interne de cloud computing, garantând o largă disponibilitate în livrarea aplicaţiei către mai mult de 1000 de utilizatori aflaţi pe întregul teritoriu al SUA.

Controller-ii şi punctele de acces Enterasys Wireless, switch-urile de serie N şi C, Sistemul de Prevenire al Intruziunilor (IPS) şi soluţiile de management uşor de utilizat, inclusiv Managerul de Politici NMS menţin şi securizează conectivitatea bazată pe roluri pentru mai mult de 3000 de dispozitive legate în reţea.

„Înainte de Enterasys, provocările noastre în materie de afaceri erau încrederea, furnizarea greoaie a aplicaţiilor, managementul şi suportul oferit reţelei. Succesul nostru depinde foarte mult de accesul rapid şi de încredere la piaţa decisivă şi la datele clienţilor”, a spus Matthew McEwen, vicepreşedinte al Stephens Inc..
„Am ales soluţiile Enterasys pentru cloud core-ul nostru, pentru managementul wireless şi al reţelei deoarece nu sunt scumpe, sunt uşor de administrat, compatibile cu echipamentele altor vânzători şi furnizează aceeaşi experienţă consistentă în reţea a utilizatorului, indiferent de loc”, a completat acesta.

 

Referinţă:  http://www.beia.ro .....

Abonament gratuit
  curs valutar bnr

1 EUR = 4,2903 RON
1 USD = 3,3845 RON

Home | Home | Home | Home | Home
Copyright © 1999-2009 Agora Media S.A.
IT TRENDS, Agora Technology Conferences - ATC, SolePAD, Agora News

Powered by
Dell PowerEdge servers