Agora MEDIA AGORA News
Căutare [avansată]
go
//Agora/Agora News/actual/ştiri 22 octombrie 2018
Agora News
Librăria
Librăria Byblos
agora ON line
agora ON Line [din galerie...]
ianuarie 2009
PC Rev
PC Rev
decembrie 2008
TIC Biz
TIC Biz
nr.215, 10 decembrie 2008
CPR
Channel Partner România
dec.2008
NET Report
Net Report
nr.dec.2007

  agora News - ŞTIREA ZILEI

Microsoft lansează suita Office 2010 în limba română
Microsoft lansează astăzi Microsoft Office 2010 în limba română, suita care pune la dispoziţia utilizatorilor instrumente noi şi flexibile, cu ajutorul cărora aceştia pot obţine cele mai bune rezultate la birou, acasă sau la şcoală. Office 2010 creşte productivitatea, oferind acces la documente prin intermediul unui PC, browser Web sau al unui smartphone.
... pe larg
Agora News RSS

  principalele titluri ale zilei
 Multimedia: Un nou produs Sony - TomTom pentru Europa
Sony combină expertiza în domeniul audio-video cu expertiza TomTom, lider în soluţii de localizare şi navigaţie, pentru a oferi o nouă gamă Xplod de sisteme audio video pentru autoturismele din Europa.

 Hardware: Acer a lansat o gamă de desktop-uri all-in-one
Acer a lansat la IFA 2010, Berlin, o gamă de desktop-uri all-in-one. Acer Aspire Z5750/Z5751, precum şi modelele Z3750/ Z3751 All-in-One PCs, îmbină performanţa cu entertainment-ul şi design-ul subţire, fiind promotoarele următoarei generaţii de computere.

 Hardware: Securitate în cloud cu soluţiile Enterasys
Beia Consult anunţă alegerea solutiilor Enterasys pentru realizarea infrastructurii interne de cloud computing cablate şi wireless la compania de servicii financiare Stephens Inc. Compania financiară dezvoltă soluţiile Enterasys pentru a păstra securitatea şi disponibilitatea crescută a proceselor de afaceri esenţiale.

 Multimedia: Toshiba lansează două Pico-presenter-e LED
Toshiba Europe a lansat o nouă gamă de pico-presenter-e portabile: LUMILEO P100 şi LUMILEO M200. Datorită sursei de lumină LED cu consum foarte mic, presenter-ele oferă o autonomie a bateriei de până la 80 de minute.

 Multimedia: Un nou proiector Sanyo pentru săli mari
Un nou videoproiector profesional Sanyo este disponibil în România prin ELTEK Distribution. SANYO PDG-DHT8000L dispune de caracteristici impresionante, precum luminozitatea de 8000 ANSI lumeni şi rezoluţia full HD. Este ideal pentru utilizarea în cinematografe, teatre, săli polivalente, săli de conferinţă de mari dimensiuni, dar şi în aplicaţii de Digital Signage.

Abonament gratuit
  curs valutar bnr

1 EUR = 4,2903 RON
1 USD = 3,3845 RON

Home | Home | Home | Home | Home
Copyright © 1999-2009 Agora Media S.A.
IT TRENDS, Agora Technology Conferences - ATC, SolePAD, Agora News

Powered by
Dell PowerEdge servers